Manual. Matematica in limba maghiara. Clasa a III-a PDF

  Coperta Carte Manual. Matematica in limba maghiara. Clasa a III-a

  Iti doresti sa citesti cartea Manual. Matematica in limba maghiara. Clasa a III-a scrisa de Virginia Alexe, Gabriela Barbulescu, Ana Maria Canavoiu, Doina Cindea, Elena Niculae si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Manual. Matematica in limba maghiara. Clasa a III-a chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Manual. Matematica in limba maghiara. Clasa a III-a

  Castigator al licitatiei de manuale scolare a Ministerului Educatiei 2021 Manualul este structurat pe 10 unitati de invatare: opt unitati de invatare corespunzatoare continuturilor din programa scolara pentru clasa a III-a, o unitate de recapitulare si evaluare initiala, respectiv o unitate de recapitulare si evaluare finala. Activitatile de invatare urmaresc identificarea si intelegerea conceptelor noi, compararea, corelarea, combinarea, transferul cunostintelor functionale de matematica sau de la alte discipline, abordate in viziune interdisciplinara sau integrata, rezolvarea de probleme si aplicatii practice. Caracteristica de baza a manualului este accesibilitatea, usurinta in parcurgere, logica interna de trecere de la un nivel inferior la unul de performanta. Recapitularea si evaluarea finala vizeaza aplicarea achizitiilor elevilor in contexte diverse. Manualul cuprinde si metode de evaluare alternative, complementare: autoevaluarea, interevaluarea, observarea sistematica si portofoliul. La finalul fiecarei unitati de invatare se face trimitere la fisa de observare a comportamentului, care este completata de elev si validata de profesor….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Manual. Matematica in limba maghiara. Clasa a III-a este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.