Manual de supravietuire printre zombii PDF

Coperta Carte Manual de supravietuire printre zombii

Iti doresti sa citesti cartea Manual de supravietuire printre zombii publicata de editura Ganesha? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Manual de supravietuire printre zombii de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Manual de supravietuire printre zombii

Cu ajutorul acestui manual veti invata sa va identificati dusmanii, sa alegeti armele adecvate si sa stapaniti cele mai bune tehnici de aparare. Veti sti sa improvizati in caz de urgenta, sa va pregatiti de atac si sa va pastrati sangele rece in focul luptei. Aceasta carte ia in considerare ca pe o ipoteza credibila si extinctia rasei umane, un scenariu macabru, in care i-am vedea pe mortii-vii dobandind statutul de specie dominanta pe Pamant….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.