Manual de psihoterapie ericksoniana PDF

Coperta Carte Manual de psihoterapie ericksoniana

Iti doresti sa citesti cartea Manual de psihoterapie ericksoniana publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Manual de psihoterapie ericksoniana chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Manual de psihoterapie ericksoniana

Volumul cuprinde studiile mai multor experti in domeniul terapiei ericksoniene si surprinde influenta enorma a lui Milton H. Erickson in ariile psihoterapiei si hipnozei. Coautorii, profesori clinicieni, analizeaza numeroase probleme clinice si prezinta terapii si abordari specifice, demonstrind eficienta metodelor si tehnicilor ericksoniene, precum controlul hipnotic al durerii sau gasirea unor solutii pentru reactiile traumatice. Manualul de psihoterapie ericksoniana este o carte de referinta atit pentru profesionistii din domeniu, cit si pentru toti cei interesati de aceste principii, tehnici si terapii. Din cuprins: Evaluarea in hipnoza si psihoterapia ericksoniene – Inductia hipnotica – Cind folosim si cind nu folosim hipnoza, conform traditiei ericksoniene – Avertisment pentru terapeuti: pericole etice si juridice ale folosirii tehnicilor ericksoniene – Tulburarile de anxietate – Terapia strategica, centrata pe solutii, a depresiei – Abordari ericksoniene ale managementului durerii – Abordari ericksoniene ale afectiunilor psihosomatice – Abordari ericksoniene ale tulburarilor disociative – Dependentele – Lucrul indirect cu cuplurile – Ludoterapia ericksoniana: spiritul vindecarii la copii si adolescenti…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.