Manual de circulatie rutiera pentru clasele a III-a si a IV-a PDF

Coperta Carte Manual de circulatie rutiera pentru clasele a III-a si a IV-a

Iti doresti sa citesti cartea Manual de circulatie rutiera pentru clasele a III-a si a IV-a publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Manual de circulatie rutiera pentru clasele a III-a si a IV-a chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Manual de circulatie rutiera pentru clasele a III-a si a IV-a

Continuare a Manualului De Circulatie – CLASELE I sI A II-A – aceasta carte se adreseaza deopotriva copiilor, dar si parintilor si invatatorilor, avand ca scop insusirea si respectarea de catre scolari, de la o varsta frageda, a celor mai importante reguli de circulatie pe drumurile publice. Parcurgand auxiliarul de fata, cei mai mici pietoni vor invata, cu ajutorul invatatorului sau a parintilor, sa ajunga la scoala, in oras, la locurile de joaca sau sa se intoarca acasa, respectand cele mai elementare reguli de circulatie si evitand astfel sa fie victimele unor accidente rutiere. Manualul De Circulatie Pentru Clasele A III-A sI A IV-A este bogat ilustrat si cuprinde: Definitii ale unor elemente care tin de acest domeniu (tipuri de drumuri publice, indicatoare rutiere etc.)Reguli de baza pe care este obligatoriu sa le respectati ca pietoni O serie de situatii pe care trebuie sa le evitati atunci cand circulati pe drumurile publice Numeroase jocuri, ghicitori si exercitii care sa contribuie la fixarea sau testarea cunostintelor acumulate Dragi copii, numai dupa ce veti parcurge acest manual, veti invata sa circulati corect pe drumurile publice, veti evita situatiile periculoase si, astfel, veti deveni PIETONI MODEL si BICICLIST MODEL!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.