Mantia singuratatii PDF

  Mantia singuratatii - Maria Matei

  Iti doresti sa citesti cartea Mantia singuratatii scrisa de Maria Matei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mantia singuratatii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Mantia singuratatii PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Mantia singuratatii

  Poezia Mariei Matei este un joc elegant al muzicalitatii rimei care se combina cu o cochetarie rafinata in care feminitatea se rasfata in expresivitatea nuantelor. Poeta mimeaza spleen-ul si exasperarea (Sunt o cascada de lacrimi in care ma scald) cu un hedonism de mare amplitudine, inscris intr-un larg semicerc albastru. Poezia paseste majestuos, cu fluturi mii purtand pe aripi/ Un semn al dragostei, invesmantandu-se in acutramente fastuoase, mereu in conul de lumina, de pe o scena imaginara. In fiecare text, Maria Matei poarta, cu delicatete semeata, o trena impodobita cu cristale stralucitoare. – Horia Garbea
   
  De…

  De farmecele lunii sunt vrajita,

  De visul rapitor ce-mi fulguie-n altarul mintii,
  De vremea ce se scutura-nvrajbita,
  De taina ce-au aflat-o numai sfintii.
  De linistea, nelinistea din vis,

  De comedia lumii cu un generic fals,

  De tot ce nu s-a spus si nu s-a scris,
  De mersul inapoi si glasul fara glas.
  De inima ce nu-si ascunde dorul,
  De zborul clipelor ispititoare,
  De lacrima subtire din izvorul
  Cu murmur alb, pe-o pagina nemuritoare

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Mantia singuratatii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.