Mancaruri si dulciuri de post PDF

Coperta Carte Mancaruri si dulciuri de post

Iti doresti sa citesti cartea Mancaruri si dulciuri de post publicata de editura Bizantina? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mancaruri si dulciuri de post chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Mancaruri si dulciuri de post

Intr-adevar, postul, acest doctor al sufletelor noastre, are puterea, la unii, sa reprime infierbantarile si zburdarile trupului, la unii sa domoleasca mania, la altii sa alunge somnul, la unii sa stimuleze dorinta pentru fapta buna, in alta parte sa curateasca mintea si sa-l elibereze pe om de gandurile viclene, in alta parte sa domesticeasca limba cea neimblanzita si cu frica lui Dumnezeu sa o impiedice si sa nu o lase sa spuna deloc cuvinte fara folos si rele. Altora le acopera in chip nevazut ochii si nu-i lasa sa se roteasca incoace si-ncolo, ci face pe fiecare sa ia aminte la sine insusi si-l invata sa-si aminteasca pacatele si lipsurile sale….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.