Mamica moderna. Cum sa jonglezi cu copilul si cariera PDF

Coperta Carte Mamica moderna. Cum sa jonglezi cu copilul si cariera

Iti doresti sa citesti cartea Mamica moderna. Cum sa jonglezi cu copilul si cariera publicata de editura House of Guides Publishing Grup? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mamica moderna. Cum sa jonglezi cu copilul si cariera chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Mamica moderna. Cum sa jonglezi cu copilul si cariera

Vrem un copil!Oare cum o sa fie viata dupa ce apare?Oare o sa mai pot sa merg in vacante?Oare o sa mai am timp si pentru mine?Ce o sa fac cu serviciul?Cand mi s-a propus sa scriu aceasta carte, introducerea a fost scurta: „Cine ar putea s-o scrie mai bine?!“ Cu mai multe detalii, interlocutorul meu se referea la o mamica cu mai multe job-uri, care incearca sa tina pe picioare o firma si care are copii. Trei mai exact: Unul merge la scoala primara, unul la gradinita, unul abia a invatat sa mearga. Intrebarea e perfect legitima si mi-a fost adresata, repetat, in ultimii 7 ani. Cum fac fata, avand in vedere ca muncesc si ca acasa nu trag chiulul? Raspunsul insa nu sta in teorii, ci in activitate. Nu imi pun problema cum ma descurc, ci actionez pentru ca trebuie sa ma descurc….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.