Mama mu se da in leagan PDF

  Mama mu se da in leagan - Jujja Wieslander, Tomas Wieslander, Sven Nordqvist

  Iti doresti sa citesti cartea Mama mu se da in leagan scrisa de Jujja Wieslander, Tomas Wieslander, Sven Nordqvist? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mama mu se da in leagan chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Mama mu se da in leagan PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Mama mu se da in leagan

  Cu ilustratiile indragitului Sven Nordqvist, creatorul seriei Pettson si Findus
   
  Cel mai important lucru in cartile cu Mamma Mu este joaca. Fara ea, copiii nu pot creste si nu se pot face mari, iar fara umor, viata este cenusie si fara haz. – Jujja Wieslander
   
  Mamma Mu este curioasa; Cioara nu vrea sa se faca de ras. Ei ii place sa incerce tot felul de lucruri noi si vrea sa invete tot ce invata copiii. Cioara stie ce se cuvine sa faca o vaca – si nu se sfieste nicidecum sa-i dea lectii.
   
  – Dar tu esti vaca, Mamma Mu, spuse el. Una ciudata, dar tot vaca se cheama ca esti. Vacile. Nu. Se. Dau. In. Leagan. Punct!
  – Asa este! spuse Mamma Mu. Pacat ca vacile n-au voie sa se legene.
  – Pacat! striga Cioara. Cra! Vacile trebuie sa pasca, nu sa se legene! Si sa se tavaleasca prin iarba si sa se holbeze in gol. Si sa fie mulse. Asta le aduce lor multumire.
  – Eu, una, nu ma multumesc cu atat, spuse Mamma Mu.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Mama mu se da in leagan este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.