Maini cuminti. Copilul meu autist PDF

Coperta Carte Maini cuminti. Copilul meu autist

Iti doresti sa citesti cartea Maini cuminti. Copilul meu autist publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Maini cuminti. Copilul meu autist chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Maini cuminti. Copilul meu autist

Ana Dragu a aflat ca baietelul ei sufera de autism cand acesta avea doi ani. De atunci, s-a documentat continuu si s-a implicat activ in recuperarea lui. Avand la baza experienta familiei lor, Maini cuminti spune povestea lui Sasa, de la diagnosticare pana in prezent, cu toate incertitudinile si temerile, dar si cu bucuriile si progresele facute pas cu pas. Mama si fiul invata treptat sa comunice unul cu altul si se plimba ore in sir noaptea pentru ca baiatul are insomnii severe. Ana ii canta „La multi ani“ pe muteste fiindca el are auz absolut si percepe diferit sunetele. Impreuna cu Maria, cea care il insoteste la gradinita, Sasa plimba timp de cativa ani un balon invizibil prin oras, iar Aria, sora lui mai mare, stie cum sa-i fie mereu alaturi. In urma sedintelor de recuperare, el invata sa scrie si sa citeasca la varsta de cinci ani si este integrat cu succes la scoala….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.