Maimuta vine sa-si ia craniul PDF

Coperta Carte Maimuta vine sa-si ia craniul

Iti doresti sa citesti cartea Maimuta vine sa-si ia craniul publicata de editura ALLFA? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Maimuta vine sa-si ia craniul chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Maimuta vine sa-si ia craniul

Aceasta carte scrisa de Iuri Dombrovski face parte din colectia Strada Fictiunii Clasic a editurii Allfa. In Franta ocupata de nazisti, profesorul Messonier, antropolog reputat si autor al unei opere stiintifice menite sa respinga teoriile rasiale si rasiste ale pseudosavantilor nazisti, intra in vizorul nemtilor. Animati de forta bruta a resentimentului, ocupantii ii intorc viata pe dos pentru a-l obliga la o rusinoasa retractare a intregii sale opere si la o si mai rusinoasa colaborare. Sub imperiul puterii lor primitive, lumea se sparge in bucati, descoperirile stiintei devin simple unelte de propaganda, iar relatiile dintre oameni – un joc de masti pe viata si pe moarte. Insa in acest roman noir, cu accente kafkiene, care imbina intriga palpitanta a romanelor politiste cu profunzimea meditatiilor filosofice, tinta nu este numai totalitarismul nazist, ci orice regim totalitar si orice ideologie care are nevoie de forta pumnului pentru a guverna….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.