Magnus PDF

  Magnus - Sylvie Germain

  Iti doresti sa citesti cartea Magnus scrisa de Sylvie Germain? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Magnus chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Magnus PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Magnus

  Scriitura lui Sylvie Germain, fluida, mestesugita si poetica, este un deliciu. Cautarea identitatii eroului si legaturile sale cu alte identitati, aflate la randul lor in „suferinta”, in amintire, sau in devenire, confera povestirii forta si adancime. – Mathilde Valognes
   
  Ce anume constituie identitatea unui om: numele? limba? tara de origine? familia? In cautarea sa, personajul lui Sylvie Germain incearca fiecare dintre aceste determinisme sociale. Raspunsul final va fi de ordin mistic – chiar daca iubirea ocupa un loc special. Intr-un stil elevat, cu accente lirice, un puzzle existential se compune sub ochii nostri, pornind de la fragmente imbinate mai mult sau mai putin cronologic. Departe de acea „literatura minimalista” tipic franceza, Sylvie Germain se cufunda in inima fiintei si ne ofera un roman cu rezonante puternice pentru amatorii de buna, de foarte buna literatura. – Isabelle Debouvere
   
  Sylvie Germain (n. 1954), una dintre cele mai rafinate si apreciate scriitoare franceze, a studiat filosofia cu Emmanuel Levinas si a obtinut doctoratul cu o teza despre chip, trans-gresiune si trans-figurare. Primele ei romane, o saga familiala (Le Livre des Nuits, 1985, si Nuit-d’Ambre, 1987) ii aduc si primele premii importante. Dupa sapte ani petrecuti la Praga, unde a predat filosofia si franceza, publica Jours de colere (1989), recompensat cu premiul Femina in acelasi an. Aparut in 2005, Magnus este primit cu entuziasm de public si de critici, obtinand premiul Goncourt al liceenilor si Goncourt, alegerea poloneza. Dintre romanele si nuvelele publicate, mai amintim: Opera muet (1989); La Pleurante des rues de Prague (1991); L’Enfant Meduse (1992) Vermeer: patience et songe de lumiere (1993); Les Echos du silence; Couleurs de l’invisible (2002); Songes du temps (2003); L’Inapercu (2008); Hors champ (2009); Le Monde sans vous (2011); Rendez-vous nomades (2012); Petites scenes capitales (2013); Le vent reprend ses tours (2019); Breves de solitude (2021). In 2013, Sylvie Germain este aleasa in Academia regala de limba si literatura franceza a Belgiei, iar in 2016, i se decerneaza premiul mondial Cino Del Duca.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Magnus este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.