Magia puterii feminine. Energia, for’ele ‘i tainele seduc’iei PDF

Coperta Carte Magia puterii feminine. Energia, for'ele 'i tainele seduc'iei

Iti doresti sa citesti cartea Magia puterii feminine. Energia, for’ele ‘i tainele seduc’iei publicata de editura EuroPress Group? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Magia puterii feminine. Energia, for’ele ‘i tainele seduc’iei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Magia puterii feminine. Energia, for’ele ‘i tainele seduc’iei

Practicile energetice ale femeilor sunt prezentate pentru prima data intr-o forma atat de interesanta si un sistem impresionant de eficient. Larisa Renar va introduce intr-o lume in care elementele si fluxurile de energii nu sunt mai putin importante decat rata de schimb; elementele nu se adauga pur si simplu pentru a crea o relatie, ci se construiesc armonios in conformitate cu legile psihologiei si legendele ce capata brusc sens in viata reala. Jurnalul Magia puterii feminine descrie calatoria initiatica parcursa de doua femei care au trait in epoci diferite. Ele descopera legile stravechi ale iubirii si invata secretele seductiei. Unele femei poseda forta de a-si conduce viata pe fagasul dorit si de a atrage barbatii pe care-i vor, iar altele, indiferent de frumusetea, inteligenta, educatia, tineretea lor, trec neobservate. De sute de ani femeile au cautat si au transmis mai departe tehnicile secrete despre cum sa-ti pastrezi si sa-ti fortifici energia feminina, iar cea care avea acea stiinta si putea sa foloseasca aceasta energie detinea o putere colosala. Unora aceasta energie le e data din nastere, iar altele au nevoie de ani de practica pentru a ajunge la acest nivel. In sotia sa, barbatul doreste sa vada totulsi o amanta patimasa, si o muza care sa-l inspire sau o regina inaccesibila, si o fetita entuziasta, si o gospodina sarguincioasa. Barbatul asteapta, uneori chiar in mod inconstient, satisfacerea tuturor nevoilor salementale, emotionale, fizice si sexuale. Viseaza sa gaseasca toate intr-o singura femeiesi amanta, si gospodina, si regina, si copila. Acestea sunt cele patru manifestari ale energiei feminine, cele patru stari de baza ale femeii. Chiar aceasta energie il atrage pe barbat, caci fara ea el nu poate sa-si realizeze visurile, planurile, sa castige bani si sa capete putere. Tot ceea ce se afla in jurul femeii este creat numai de ea, prin energia ei. Daca nu stii cum sa-ti regenerezi energia, o poti pierde si atunci barbatul incearca sa-si gaseasca al…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.