Madame Picasso PDF

Coperta Carte Madame Picasso

Iti doresti sa citesti cartea Madame Picasso publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Madame Picasso chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Madame Picasso

„”Povestea nespusa a fermecatoarei femei care i-a furat inima celui mai mare artist al secolului XX. Cand se muta la Paris, Eva Gouel e plina de sperante si vise. Desi fara experienta, reuseste sa se angajeze costumiera la faimosul Moulin Rouge, unde il reintalneste pe Pablo Picasso, un artist in ascensiune. Genial si excentric, Pablo este fermecat irevocabil de Eva si ceea ce incepe ca o aventura complicata devine prima mare poveste de dragoste din viata lui. Romanul ne prezinta o eroina uimitoare si ne poarta din salonul lui Gertrude Stein si din indraznetul Moulin Rouge in atelierul si in inima unuia dintre cei mai enigmatici artisti ai secolului XX. Povestea romantica dintre Pablo Picasso si muza misterioasa a perioadei sale cubiste timpurii, Eva Gouel, a inspirat cateva dintre lucrarile sale care contrazic conventiile, inclusiv Ma Jolie. Rene Girard s-a inspirat din lectura corespondentei dintre Eva si Gertrude Stein sau Alice Toklas pentru a obtine o mai buna imagine asupra personajului feminin central. Madam Picasso este povestea de iubire care implica mult sacrificiu de sine dintre o muza si artist, dar si o poveste plina de tristete si melancolie, de boemie si de istorie. Caci eroina lui surprinzatoate ne poarta din salonul marei Gertrude Stein pana la excentricul Moulin Rouge si apoi in atelierul unuia dintre cei mai mari artisti ai secolului trecut. „”Este o poveste de dragoste plina de candoare. Chiar daca fugiti de genul acesta, nu ezitati sa o cititi. Intreaga lectura invita la tandrete, caldura si speranta. Veti cunoaste o alta fata a marelui artist Pablo Picasso.”” – Delicatese Literare „”Realitatea istorica se imbina cu fictiunea. Se arata Parisul in plin razboi, pierderile suferite, oamenii care plecau pe campul de lupta, femeile care plangeau si, in mijlocul tuturor, o costumiera si un pictor care doreau sa infrunte viata, totul fiindca imaginatia, creativitatea lor puteau sa treaca orice obstacol.”” – Literatura pe tocuri „”In spatiul umil, lespez…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.