Madame Claude. O lume secreta a placerii, privilegiilor si puterii PDF

  Coperta Carte Madame Claude. O lume secreta a placerii, privilegiilor si puterii

  Iti doresti sa citesti cartea Madame Claude. O lume secreta a placerii, privilegiilor si puterii scrisa de William Stadiem si publicata de editura Corint Logistic? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Madame Claude. O lume secreta a placerii, privilegiilor si puterii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Madame Claude. O lume secreta a placerii, privilegiilor si puterii

  Dupa al Doilea Razboi Mondial, cea cunoscuta drept Madame Claude a condus, la Paris, in apropiere de Champs-Elysées, una dintre casele de toleranta cele mai exclusiviste de la acea vreme, ajungand sa aiba la un moment dat o retea alcatuita din peste 500 de femei si cativa barbati, precum si o agenda care, sustinea ea, cuprindea nume celebre precum cel al presedintelui SUA, John F. Kennedy, cel al sahului Iranului si cel al patronului concernului Fiat, Giovanni Agnelli. In anii 1960, era cea mai bogata si cea mai celebra femeie realizata prin forte proprii din Europa – o adevarata legenda de talia lui Coco Chanel. Fernande Grudet, viitoarea Madame Claude , s-a nascut intr-o familie evreiasca saraca din orasul Angers si, potrivit propriilor spuse, a dus o viata extrem de aventuroasa – a luptat in Rezistenta franceza, a supravietuit internarii intr-un lagar nazist de concentrare, s-a iubit cu membri ai Mafiei corsicane si a facut trotuarul inainte de a deschide un bordel pentru cei bogati si faimosi. Apeland in mod inedit la tehnologia telefonului, a creat conceptul de call-girl. Madame Claude nu a vandut insa pur si simplu sex, ci a fost o adevarata petitoare a elitei puterii. Pornind de la discutiile purtate chiar cu protagonista acestei carti si de la interviurile luate celor care au ajutat-o sa-si construiasca imperiul, biograful si specialistul in istorie sociala William Stadiem destrama valul care ascundea secretele lui Claude, patrunzand in lumea interzisa a placerii si a privilegiilor. „ Fascinanta istorisire a lui Stadiem este cat se poate de voluptuoasa, dar si plina de surprize placute .” ( Vogue ) „ O revelatoare biografie a «elegantei regine franceze a sexului»… Este interesant de vazut ce diavol zacea in unii dintre eroii lumii noastre politice si culturale .” ( Kirkus Reviews )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Madame Claude. O lume secreta a placerii, privilegiilor si puterii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.