Macbeth PDF

Coperta Carte Macbeth

Iti doresti sa citesti cartea Macbeth publicata de editura Humanitas Fiction? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Macbeth chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Macbeth

Romanul Macbeth de Jo Nesb este publicat in 38 de tari.””Macbeth este un thriller despre lupta pentru putere, care se desfasoara in egala masura intr-un decor sumbru de roman noir si in tenebrele unei minti paranoice.”” – Jo Nesbo In orasul lui Macbeth, soarele nu straluceste aproape niciodata si oamenii zambesc prea rar. In mandatul coruptului Kenneth, strazile au devenit tot mai nesigure. Dar acum Duncan, noul sef al politiei, incearca sa reinstituie domnia legii, iar maleficul Hecate, stapanul invizibil al orasului, trebuie sa se protejeze nu doar de concurentii de pe piata drogurilor, ci si de ofiterii de la Narcotice. Va paria pe Macbeth, un tanar politist integru si aparent invulnerabil, care nu se asteapta ca trecutul sa-l ajunga din urma….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.