Ma iubesc asa cum sunt PDF

Coperta Carte Ma iubesc asa cum sunt

Iti doresti sa citesti cartea Ma iubesc asa cum sunt publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Ma iubesc asa cum sunt de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Ma iubesc asa cum sunt

Prima carte care infatiseaza copii cu corpuri „”normale””, cu imperfectiuni naturale sau datorate cresterii. Corpul meu este puternic. Corpul meu poate face lucruri incredibile. Corpul meu imi apartine. „”Ce dar minunat! E o carte pe care si noi ne-am dori s-o fi avut cand eram mici.””FIONA SUTHERLAND, CO-DIRECTOR BODY POSITIVE AUSTRALIA Libertatea inseamna sa-ti iubesti corpul cu toate „”imperfectiunile”” lui si sa poti fi tu insati. Aceasta carte le incurajeaza pe fete sa-si indrageasca si sa-si accepte corpul, sa fie mandre pentru toate lucrurile uimitoare pe care acesta le poate face. Le ajuta totodata sa se simta mai bine in pielea lor si sa aiba incredere in forta pe care le-o da grija fata de sine….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.