Lux Lexicon PDF

Coperta Carte Lux Lexicon

Iti doresti sa citesti cartea Lux Lexicon publicata de editura Baroque Books & Arts? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Lux Lexicon chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Lux Lexicon

TOT CE E MAI BUN PE LUME. CU BANI. Secretele luxului. O pledoarie subtila si competenta pentru consumul rafinat si independent, cu bun-gust si spirit de selectie. Totul despre lucrurile alese. Un slalom ludic in lumea celor mai remarcabile oferte, insotit de cel mai profund respect fata de obiectul desavarsit, de la jeansi la ciocolata, de la lenjerie la iahturi, de la hartia de corespondenta la briliante, de la ochelari la ceasuri, intre un pahar de sampanie si o terina de foie gras. Apa – Stilou – Blanuri – Butler – Cafea – Parfum – Carte de vizita – Camasa – Ceai – Ciorapi – Coniac – Costum – Pantofi barbatesti – Cravata – Ceas de mana – Curea – First class – Geamantan – Geanta – Manusi – Nunta – Ochelari – Pahar – Portelan – Pulover de casmir – Tacamuri – Trench coat – Tapet – Trufe – Tigara de foi – Umbrela de ploaie””Parfumurile sunt un lux democratic”” a afirmat odata aprigul Wolfgang Joop. Probabil ca dorea de fapt sa spuna cu totul altceva, si anume ca parfumurile ar fi un gen de lux pentru starile inferioare, pentru cine nu isi permite o tinuta Chanel sau Knize, dar doreste sa isi arate toata admiratia invaluindu-se in parfumurile lor. Si asta se poate numi un lux? La urma urmei, toate pot fi cumparate din orice drogherie de provincie sau duty free shop, din Bogota pana in Burkina Faso. Altfel, ar fi posibil ca si un baton de cereale, spre exemplu, sa devina brusc articol de lux daca pe el ar scrie Balenciaga, in loc de Balisto? Sigur ca da! Tot ce conteaza este ca pretul sa creasca de zece ori si mediile lifestyle sa intre in alerta. De fapt, in semn de protest impotriva acestor mecanisme de marketing, ar trebui sa folosim numai Tosca si Old Spice. Sau ce parere ar trebui sa avem ca parfumurile Jil Sander, Davidoff, Joop si Chopard apartin toate aceleiasi afaceri de familie, Benckiser din Ludwigshafen, care produce si Sagrotan, Calgonit si Kukident? […]Autor: Alexander Marguier s-a nascut in 1969, este jurnalist si locuieste la Berlin. A lucrat la Frankfurter Al…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.