Lupusorul Lou pleaca in aventura PDF

Coperta Carte Lupusorul Lou pleaca in aventura

Iti doresti sa citesti cartea Lupusorul Lou pleaca in aventura publicata de editura Pandora M? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Lupusorul Lou pleaca in aventura chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Lupusorul Lou pleaca in aventura

Lou si lupusorii se hotarasc sa construiasca o pluta cu care sa coboare pe rau. Toti sunt bucurosi si dornici sa dea o mana de ajutor. Doar fratiorul lui Lou, micul Loulou, este suparat ca nu va merge si el in calatorie. Dar nimeni nu stie cat de istet este micul Loulou… si in ce incurcaturi poate sa intre!Antoon Krings este un celebru autor si ilustrator francez de carti pentru copii. Acreat mai multe serii de carti ilustrate, care s-au bucurat de mare succes peste tot in lume. Seria Lupusorul Lou are in centru un personaj foarte simpatic – micul Lou, un lupusor foarte curios, istet si vesel….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.