Lupinul dulce. Planta proteaginoasa PDF

Coperta Carte Lupinul dulce. Planta proteaginoasa

Iti doresti sa citesti cartea Lupinul dulce. Planta proteaginoasa publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Lupinul dulce. Planta proteaginoasa de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Lupinul dulce. Planta proteaginoasa

Aceasta carte face parte din colectia Plante cu viitor asigurat a editurii Mast. Caracteristicile boabelor de lupin dulce la fac apte pentru consumul de catre animale fie sub forma de nutreturi preparate industrial, fie ca si consum direct, in exploatatiile zootehnice. Alte utilizari potentiale pot avea loc in alimentatia umana dar si in industrie. Cartea vine in sprijinul producatorilor agricoli de graunte, al crescatorilor de animale rumegatoare dar si al producatorilor industriali de nutreturi concentrate. La fel ca fasolea si ca mazarea, lupinul dulce contribuie la o agricultura foarte economica, cu limitarea drastica a importului de turte de soia. Nu in ultimul rand se subliniaza aportul de azot in sol asigurat de aceasta leguminoasa inca insuficient de cunoscuta la noi dar atat de raspandita in multe zone europene….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.