Luna albastra, Nemuritorii, Vol. 2 PDF

Coperta Carte Luna albastra, Nemuritorii, Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Luna albastra, Nemuritorii, Vol. 2 publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Luna albastra, Nemuritorii, Vol. 2 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Luna albastra, Nemuritorii, Vol. 2

Dornica sa afle tot ce se poate despre noile ei talente ca Nemuritoare, Ever il roaga pe iubitul ei, Damen, sa o invete. Dar, pe masura ce puterile ei sporesc, cele ale lui Damen slabesc. Da semne de boala, are pierderi de memorie si devine tot mai distant. In incercarea de a-l salva, Ever calatoreste in alta dimensiune, ceamagica a tinutului verii, unde afla secretele trecutului chinuit al lui Damen, un trecut pe care el i l-a ascuns mereu. Dar, in timpul eforturilor ei de a-l salva pe Damen, Ever descopera un text vechi in care este descris mecanismul de functionare al timpului. Acum Ever trebuie sa aleaga intre a da timpul inapoi si a-si salva familia sau sa ramana in prezent si sa-l salveze pe Damen care este tot mai bolnav….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.