Luminatorii PDF

Coperta Carte Luminatorii

Iti doresti sa citesti cartea Luminatorii publicata de editura Art? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Luminatorii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Luminatorii

Un roman cu o structura monumentala si o intriga complexa, in care personajele ni se dezvaluie sub influenta cerului plin de stele. In anul 1866, avocatul Walter Moody paraseste Insulele Britanice planuind sa se alature cautatorilor de aur din Noua Zeelanda. Dupa ce este martorul unei intamplari neobisnuite si infricosatoare petrecute pe mare, tanarul ajunge din intamplare in mijlocul unei reuniuni secrete, in care doisprezece barbati incearca sa descalceasca misterul mortii unui pustnic, al averii colosale descoperite in coliba acestuia si al tentativei de suicid a unei tarfe. Moody este invitat sa asculte intamplarile, iar din acest moment destinul lui se schimba, impletindu-se cu cel al locuitorilor din orasul Hokitika. Structurandu-si romanul astfel incat sa reflecte simbioza dintre protagonistii cartii si miscarile astrilor, Eleanor Catton creeaza in Luminatorii o poveste captivanta, in care psihicul uman este analizat cu umor si ironie detasata.„Se intampla din cand in cand sa citesti un roman care te ridica deasupra rutinei zilnice, care te sfasie si te recompune. Noul roman al lui Eleanor Catton face exact acest lucru.“ – New Zealand Herald„Un roman ca un vis: astral in toate privintele.“ – The Economist„Acest roman de exceptie, scris cu inteligenta incisiva, o plaseaza pe Catton printre cele mai stralucitoare stele de pe firmamentul literaturii universale.“ – Bookseller„Dialogul taios, umorul revigorant si viziunea impresionanta a autoarei fac din aceasta carte o capodopera.“ – Daily Telegraph„Fiecare propozitie din Luminatorii denota maiestrie, iar suspansul din finalul fiecarui capitol te face sa tanjesti ca povestea sa mearga mai departe.“ – Guardian…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.