Lumii ii spuneau padure PDF

  Coperta Carte Lumii ii spuneau padure

  Iti doresti sa citesti cartea Lumii ii spuneau padure scrisa de Ursula K. Le Guin si publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Lumii ii spuneau padure chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Lumii ii spuneau padure

  Castigator al premiului HUGO Finalist al premiilor NEBULA and LOCUS Planeta Athshe era un paradis ai carui locuitori erau binecuvantati cu o intelegere mistica a vietii. Insa existenta pasnicilor athsheeni se schimba pentru totdeauna cand lumea lor este invadata de yeomenii cei insetati de sange, caci sunt redusi la statutul unor sclavi aflati la cheremul unor stapani nemilostivi. Iar disperarea ii impinge sa se revolte. Numai ca violenta ajunge sa ameninte insesi principiile de baza ale societatii lor, pervertindu-le credintele si modul de viata. Si, de indata ce comit prima crima, isi dau seama ca au pornit pe un drum fara intoarcere. „Le Guin scrie intr-un stil direct si captivant despre fiinte care simt ca sunt sfasiate de fortele uriase care actioneaza in societate – fie ele tehnologice, politice sau economice – si care lupta cu mult curaj sa isi pastreze integritatea.”- The New York Times Book Review…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Lumii ii spuneau padure este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.