Lumea legendelor. Creaturi monstruoase PDF

Coperta Carte Lumea legendelor. Creaturi monstruoase

Iti doresti sa citesti cartea Lumea legendelor. Creaturi monstruoase publicata de editura Lifestyle Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Lumea legendelor. Creaturi monstruoase chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Lumea legendelor. Creaturi monstruoase

UNEORI, ADEVARUL ESTE MAI INSPAIMANTATOR DECAT LEGENDELE. Traiesc in umbrele din adancul padurilor, in tenebrele noptii sau in cotloanele intunecate ale mintii umane. Despre ele se vorbeste in povestile si legendele transmise de la o generatie la alta. Oricat de neincrezatori si de blazati am fi devenit, ca indivizi sau ca societate, o parte din noi ramane vulnerabila in fata lor: varcolaci si duhuri malefi ce, strigoi si vampiri, elfi furibunzi si spirite razbunatoare. In acest volum splendid ilustrat, realizatorul emisiunii de mare succes Lore – acum si serial de televiziune – ne calauzeste intr-o fascinanta calatorie in istoria acestor creature inspaimantatoare, explorand nu doar legendele, ci si ce ne spun ele despre noi insine. Aaron Mahnke ne invita in tinutul parasit Pine Barrens din New Jersey, unde salasluieste rau-famatul Diavol din Jersey, cu aripi ca de liliac si och i rosii. Cerceteaza amanuntit relatari infioratoare despre canibalism – unele atestate oficial, altele, doar speculatii poate. Viziteaza incaperile intunecoase in care au loc sedinte de spiritism, satele din Europa in care varcolacii isi fac de cap, ba chiar ajunge si in Key West, Florida, locul de bastina al lui Robert, papusa bantuita. Indiferent daca aceste creaturi sunt reale sau doar o reflectare a fricilor noastre primare, la un anumit nivel, stim ca nu toate misterele au fost explicate si ca necunoscutul inca mai are puterea de a starni groaza in inimile noastre.””Adevarul poate fi uneori mult mai straniu decat fictiunea – lucru pe care Mahnke reuseste sa il demonstreze dupa ce ne plimba prin lumea folclorului si prin partea intunecata a istoriei, in incercarea de-a scoate la suprafata bobul de adevar din care cresc spaimele noastre.”” – ENTERTAINMENT WEEKLY””Spre deosebire de cele mai multe scrieri horror, care nu reusesc sa te sperie pana nu-ti arunca in fata o tona de sange, Mahnke isi spune povestile plecand de la fapte istorice – folclor, mitologie si restul lucrurilor pe care candva o…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.