Lumea din copacul departarilor PB PDF

Coperta Carte Lumea din copacul departarilor PB

Iti doresti sa citesti cartea Lumea din copacul departarilor PB publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Lumea din copacul departarilor PB de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Lumea din copacul departarilor PB

Connie cea curioasa este nevoita sa locuiasca o vreme cu Beth, Frannie si Joe, in casa lor de langa Padurea Fermecata. Desi ea nu crede in Copacul Departarilor, fetita ajunge sa ii cunoasca pe magicii lui locuitori si chiar se imprieteneste cu Zana Matasuta, Luna-Plina si Mos Cratita. Impreuna cutreiera taramurile din varful copacului, se urca pe Scara-far’-de-varf, fug de uriasi si reusesc sa scape de la scoala lui Madam Rasteala. Dupa asemenea aventuri, nu e de mirare ca fetita nu mai vrea sa plece acasa!…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.