Lumea ca un mare spectacol. Dovezile evolutiei PDF

Coperta Carte Lumea ca un mare spectacol. Dovezile evolutiei

Iti doresti sa citesti cartea Lumea ca un mare spectacol. Dovezile evolutiei publicata de editura Humanitas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Lumea ca un mare spectacol. Dovezile evolutiei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Lumea ca un mare spectacol. Dovezile evolutiei

Este greu de inchipuit o mai clara, mai cuprinzatoare si mai incitanta trecere in revista a dovezilor evolutiei in biologie decat Lumea ca un mare spectacol. Exemplele vii ale selectiei naturale, indiciile oferite de fosile, datele embriologice, analizele geneticii molecularetoate aceste probe, prezentate de Richard Dawkins cu eleganta si rigoare, constituie demonstratia inatacabila ca statutul evolutionismului e la fel de solid ca statutul oricarei stiinte a naturii din zilele noastre. Dovezile evolutiei se inmultesc pe zi ce trece si n-au fost niciodata mai puternice. In acelasi timp si in mod paradoxal, opozitia neinformata este si ea mai puternica decat imi aduc aminte sa fi fost vreodata. Cartea de fata reprezinta o trecere in revista personala a dovezilor care arata ca teoria evolutiei este o realitate la fel de greu de contestat ca orice alta realitate stiintifica. – Richard DAWKINS…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.