Lume fara sfarsit – Vantul inghetat vol. 1 PDF

Coperta Carte Lume fara sfarsit - Vantul inghetat vol. 1

Iti doresti sa citesti cartea Lume fara sfarsit – Vantul inghetat vol. 1 publicata de editura Smart Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Lume fara sfarsit – Vantul inghetat vol. 1 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Lume fara sfarsit – Vantul inghetat vol. 1

Cartea 1 din seria Lume fara sfarsit Intr-un univers in care pamantul sufera distrugeri colosale din cauza incalzirii globale, societatea gaseste ca solutie colonizarea unei noi planete, Nekhbet128. Aici, in fiecare luna, sunt selectati grupuri de oameni care au indatorirea de a gasi locuri favorabile vietii. In ultimul grup, se afla si Laura Groza, sora unui artist neinteles, bantuit de ganduri si amintiri din trecut. De cum isi da seama ca sora lui fusese selectata pentru a fi oferita drept ofranda adevaratilor colonisti ai planetei, Eric Groza hotaraste sa plece in cautarea ei impreuna cu prietenii sai. Dar urmarile acestui fapt isi pun amprenta asupra lor, pentru ca descopera o piatra ciudata, Vantul Inghetat, care aduce schimbari majore corpurilor lor, transformandu-i in niste arme vii, hibrizi ai noii generatii….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.