Lucruri nespuse PDF

Coperta Carte Lucruri nespuse

Iti doresti sa citesti cartea Lucruri nespuse publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Lucruri nespuse chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Lucruri nespuse

„”Lucruri nespuse are o poveste echilibrata, lucida, o descriere complexa, bogata a unei perioade cruciale din istoria Iranului.”” (The Guardian)””Un act de curaj remarcabil, pus in lumina de o scriitura bine aleasa, presarata cu umor si duiosie, care face din volumul lui Azar Nafisi o lectura captivanta.”” (Kirkus Reviews)””Azar Nafisi, povestitoare inzestrata si foarte buna cunoscatoare a literaturii occidentale, foloseste istorisirile din cartea sa si se rafuieste cu fantomele trecutului, seducindu-si in acelasi timp cititorii.”” (New York Times Book Review) Lucruri nespuse este in acelasi timp o carte de memorii si cronica impresionanta a unei familii, care se intinde de-a lungul unei lungi perioade de schimbari ce au dus la Revolutia Islamica din 1978-1979, cind Iranul se transforma intr-o dictatura religioasa. Scriitoarea ne povesteste cu o sinceritate cuceritoare despre copilaria ei si despre ce inseamna sa cresti intr-o tara precum Iranul, ne impartaseste amintiri dureroase despre parintii ei, despre ambitiile mamei si infidelitatile tatalui, secrete de familie adinc ingropate, ne marturiseste cum a descoperit literatura si infinitatea de lumi pe care aceasta i le asternea la picioare. Si ne vorbeste despre pretul pe care trebuie sa-l plateasca o familie pentru propria libertate intr-o tara dezbinata de revolutie si despre alegerile pe care femeile sint nevoite sa le faca zi de zi…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.