Love is a Story. Tipologiile povestilor romantice PDF

Coperta Carte Love is a Story. Tipologiile povestilor romantice

Iti doresti sa citesti cartea Love is a Story. Tipologiile povestilor romantice publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Love is a Story. Tipologiile povestilor romantice de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Love is a Story. Tipologiile povestilor romantice

„”O carte extrem de interesanta si placuta, una care va fi probabil citita de cuplurile casatorite, de persoanele singure, dar si de psihologii care lucreaza cu ele.””Kirkus Reviews””Complexa tema a iubirii este clarificata in aceasta carte de unul dintre cei mai profunzi ganditori americani. Mereu am fost o mare admiratoare a lui Robert Sternberg ale carui teorii despre relatii s-au dovedit a fi foarte utile in activitatea mea profesionala. „”Dr. Judith Sills, autoarea bestsellerurilor Excess Baggage si Loving Men More, Needing Men Less Ce ne atrage atat de mult la unii oameni si ne determina sa-i tinem la distanta pe altii? Ce face ca unele relatii sa functioneze atat de bine, iar altele sa fie atat de complicate? Dr. Robert J. Sternberg ne raspunde la aceste intrebari, intr-o maniera originala, in LOVE IS A STORY, aratand ca tipul de relatie pe care o cream depinde de povestea de dragoste pe care o purtam in noi. Bazandu-si cercetarea stiintifica pe exemplele mai multor cupluri, Sternberg face o clasificare ce cuprinde 26 de tipuri de povesti de dragoste, fiecare cu partile ei bune si rele. Acestea reprezinta prejudecati inconstiente care ghideaza alegerile noastre romantice. Autorul ne atrage atentia ca numai prin constientizarea propriilor reprezentari despre dragoste vom putea crea relatii implinite si solide. Atata timp cat ignoram rolul pe care il au povestile noastre, este foarte probabil sa repetam la nesfarsit aceleasi greseli. Partea buna este ca, desi ele ne directioneaza, putem sa le revizuim si sa invatam sa ne alegem parteneri ale caror povesti sunt mai compatibile cu ale noastre. In LOVE IS A STORY, Sternberg deschide cartea iubirii si ne arata cum sa ne descoperim povestile si cum sa ne privim relatiile cu alti ochi. Robert J. Sternberg este un psiholog si un cercetator american. Licentiat al Universitatii Yale, a obtinut titlul de doctor la Universitatea Stanford. A primit 19 titluri de Doctor Honoris Causa din partea unor universitati din intreaga lume s…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.