Loja dezaxatilor PDF

  Coperta Carte Loja dezaxatilor

  Iti doresti sa citesti cartea Loja dezaxatilor scrisa de V. Nicolae si publicata de editura Tracus Arte? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Loja dezaxatilor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Loja dezaxatilor

  Loja dezaxatilor e o carte amara, sumbra. loja dezaxatilor e o sfera care se strange, o inchisoare, inchisoarea sudului romanesc. Rudimentar, brutal, meschin. E si o carte a intalnirilor. Dau nas in nas Dora Maar si Mari Mar, Ionela Anghel Popa si Prince si The New Power Generation, corbii poetului Pierredem si Nestle, Pompilia Stoian si Cristi Puiu. loja dezaxatilor vorbeste despre inima ingropata in grasime, despre obezitatea noastra, despre ficatul gras. O carte ca niste steaguri nationale fluturand ferfenitite. Mirosul de sprot pt pisici, de rame miscandu-se taiate, hrana pt cartite, de flori de plastic parfumate, luminate de neone palpaind vinete, razbat din loja dezaxatilor. Lapte, miere, fiere, jeleurile sperantei, tarusi pt inima necuratului, budinca roz duc la un „La multi ani” ca un „Rest in peace” intr-un cimitir din Big Berceni. Toate se engrameaza-n Akasha si cad pe noi de-acolo drept confeti….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Loja dezaxatilor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.