Logodna cu scantei PDF

  Coperta Carte Logodna cu scantei

  Iti doresti sa citesti cartea Logodna cu scantei scrisa de Virginia Heath si publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Logodna cu scantei chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Logodna cu scantei

  SERIA „SURORILE MERRIWELL“. Ultimul lucru pe care si l-ar dori vreodata Hugh Standish, conte de Fareham, e o sotie. Din nefericire, mama lui e hotarata sa-l insoare cu orice pret, chiar daca e nevoita sa fie petitoare in conditiile in care ea traieste in America, iar fiul ei, in Anglia. Astfel stand lucrurile, Hugh isi inventeaza o logodnica fictiva, sperand sa puna capat incercarilor mamei lui de a-i gasi o sotie. Din ziua fatidica in care nevrednicul lor tata le-a abandonat pe ea si pe cele doua surori mai mici ale ei, Minerva Merriwell a fost nevoita sa lupte din greu ca sa se poata intretine toate trei. Insa gravurile in lemn nu-i aduc decat comenzi sporadice si bani putini, astfel incat surorile sunt aproape muritoare de foame. Asa ca, atunci cand Hugh ii cere Minervei sa pretinda ca ii e logodnica cat timp il viziteaza mama lui, ea isi da seama ca, oricat de grotesca ar putea sa para farsa pusa la cale de Hugh, oferta lui e prea banoasa pentru ca ea s-o poata refuza. In timp ce lucrurile o iau razna, degenerand in situatii hilare si neintelegeri de tot felul, iar personajele principale incearca sa puna ordine in minciunile complicate care alcatuiesc tesatura acelei farse, logodna falsa a lui Hugh si a Minervei se transforma intr-o poveste de dragoste cat se poate de adevarata. Dar oare pot ei sa aiba incredere unul in celalalt daca relatia lor a inceput cu o minciuna? Virginia Heath este autoarea a 21 de romane istorice de dragoste si nominalizata de doua ori la Romantic Novel of the Year Award. Cand nu scrie, ii place sa calatoreasca sau sa bata Londra in cautare de chilipiruri, alaturi de sotul ei si de labradorul familiei….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Logodna cu scantei este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.