Locuri blinde pentru Aura PDF

Coperta Carte Locuri blinde pentru Aura

Iti doresti sa citesti cartea Locuri blinde pentru Aura publicata de editura Cartea Romaneasca? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Locuri blinde pentru Aura chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Locuri blinde pentru Aura

Un teritoriu imaginar, un razboi civil, un armistitiu. O unitate militara de linga o mina de aur si mai multi soldati prinsi in aceasta paranteza de timp in care totul se reasaza, in care toate perceptiile se schimba. Povestea unui colonel prins in vertijul istoriei: arestat, inchis intr-un lagar, eliberat, tradat apoi in razboi s haituit. Un colonel indragostit de pictura, de frumusetea detaliilor si de nuantele luminii. Povestea lui Matei care reconstruieste o gradina intr-o unitate militara, in care traieste fulguranta unei fericiri. Povestea unui baiat fara memorie care, intr-un oras parasit, invata sa priveasca si sa simta de la un barbat fara nume ce poarta cu sine povara unei tradari. E un roman despre timp si despre povestea unei fotografii ce trece peste ani de la un personaj la altul, printre care si o fetita numita Aura. Intre capitole sunt scrisorile de mai tirziu ale lui Medvesan, trimise colonelului, in care firele narative si povestile romanului se leaga ca intr-un raport despre moartea celorlalte personaje, un raport melancolic, de sfirsit de lume si totusi cu credinta ca fiecare moment a meritat….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.