Listomania. Un univers fascinant organizat intr-o enciclopedie vizuala PDF

Coperta Carte Listomania. Un univers fascinant organizat intr-o enciclopedie vizuala

Iti doresti sa citesti cartea Listomania. Un univers fascinant organizat intr-o enciclopedie vizuala publicata de editura Art? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Listomania. Un univers fascinant organizat intr-o enciclopedie vizuala chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Listomania. Un univers fascinant organizat intr-o enciclopedie vizuala

Ce cauta 16 roboti, 6 cladiri monumentale, 11 specii disparute si 8 piese de echipament sportiv pe coperta acestei carti ? E simplu – toate apar in uimitoarele pagini din Listomania, o minunata enciclopedie plina de informatii folositoare, dar si neobisnuite despre tot ce vreti. In interiorul acestei carti vei gasi 190 de liste cu cele mai inalte, cele mai vechi, ciudate sau socante lucruri din istorie si de pe intreg mapamondul, printre care: 22 de carti interzise20 de artisti neobisnuiti10 locuri de pe Pamant inca neexplorate18 lucruri care au picat din cer7 lucruri imorale facute in numele stiintei15 creaturi cu ritualuri ciudate de imperecheresi multe altele…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.