Linia vietii PDF

  Coperta Carte Linia vietii

  Iti doresti sa citesti cartea Linia vietii scrisa de Valentin Busuioc si publicata de editura Tracus Arte? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Linia vietii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Linia vietii

  „Poet, dramaturg si jurnalist roman, Valentin Busuioc a urmat studii militare superioare. Este licentiat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti. A urmat studii postuniversitare de multimedia la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti, studii postuniversitare de psiho-sociologie la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti, masterat in management public la Academia de Studii Economice din Bucuresti, respectiv Colegiul National de Aparare. A debutat in revistele „Viata militara”, nr. 8/1988, cu poemul Cum ai pune un rau sub un pod si in „Tomis”, nr. 12/1988, cu poemele Exercitiu si Tablou muzical. A scris si publicat, impreuna cu poetul Constantin Abaluta, primul poem renga din literatura romana («Contemporanul», nr. 13/1995). Este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (din anul 1996), Filiala Bucuresti Poezie. A primit mai multe premii la concursuri de literatura, organizate in tara si strainatate, printre care premiile II din Marea Britanie (1996) si Japonia (1997). A fost inclus in antologii de poezie din Romania, Belgia, Brazilia, Canada, Germania, Italia, Japonia, Marea Britanie, Slovenia si S.U.A….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Linia vietii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.