Limbajul trupului PDF

  Coperta Carte Limbajul trupului

  Iti doresti sa citesti cartea Limbajul trupului scrisa de Tonya Reiman si publicata de editura Antet? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Limbajul trupului chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Limbajul trupului

  Noi, mandri stapani ai planetei Pamant, facem minuni de duplicitate. Asa ca avem nevoie de ajutor pentru a putea intelege cam ce gandeste cineva cu adevarat, dar nu spune, din prea multa politete, deruta, desteptaciune sau din dorinta de a ne manipula. Oamenii se deosebesc intre ei prin gradul de intelegere al limbajului trupului….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Limbajul trupului este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.