Limbajul trupului in dragoste PDF

Coperta Carte Limbajul trupului in dragoste

Iti doresti sa citesti cartea Limbajul trupului in dragoste publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Limbajul trupului in dragoste chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Limbajul trupului in dragoste

O noua carte de la cei mai renumiti experti in limbajul trupului! In Limbajul trupului in dragoste, Allan si Barbara Pease detaliaza probleme dintre cele mai captivante: manifestarea controlului prin intermediul palmelor si al strangerii de mana, gesturile comune mincinosilor, modul in care ne divulgam gandurile prin pozitia picioarelor, gestica specifica perioadei de curtare dintre barbat si femeie, zambetul si puterea lui magica, semnalele nebanuite din spatele comportamentului de fumator, a felului in care tinem paharul sau in care ne machiem etc. S-a dovedit stiintific ca gesturile pe care le facem ne tradeaza adevaratele intentii. Cu toate acestea, putini sunt cei care stiu sa interpreteze limbajul trupului sau sa constientizeze ce transmit ei insisi in interactiunile cu ceilalti….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.