Limbajul trupului – Editia a II-a PDF

Coperta Carte Limbajul trupului - Editia a II-a

Iti doresti sa citesti cartea Limbajul trupului – Editia a II-a publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Limbajul trupului – Editia a II-a chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Limbajul trupului – Editia a II-a

Limbajul trupului este lectura care va va ajuta sa obtineti ceea ce va doriti de la ceilalti, intelegand totodata mesajele nonverbale pe care interlocutorii vi le transmit. Dupa ce veti descifra intelesul ascuns aflat in spatele anumitor gesturi, grimase sau miscari ale corpului, veti capata un adevarat al saselea simt, care va poate schimba viata, salva cariera sau va poate ajuta in orice moment dificil….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.