Limbajul publicitatii PDF

Coperta Carte Limbajul publicitatii

Iti doresti sa citesti cartea Limbajul publicitatii publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Limbajul publicitatii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Limbajul publicitatii

Reclamele pot fi privite ca un joc de puzzle. Autoarea a reusit sa sparga „codul“ jocului, prezentand publicitatea intr-o lumina clara. Ea demonstreaza modul in care mesajele publicitare sunt construite din punct de vedere lingvistic, in contextul cultural contemporan. Cartea este un instrument foarte util pentru cei care vor sa lucreze in departamentul de creatie al unei agentii publicitare. Totodata, ea este un bun punct de pornire pentru studentii care studiaza publicitatea, oferindu-le ocazia sa cunoasca mai bine cel mai controversat si incitant discurs al secolului XX. Lucrarea pune la dispozitia celor interesati un vocabular analitic necesar pentru a intelege cum reusesc reclamele tiparite sa aiba un efect persuasiv atat de convingator. Autoarea si-a concentrat atentia asupra relatiei dintre cuvantul scris sau vorbit si imagine, explorand diferite strategii publicitare precum conotatiile si jocurile de cuvinte. Ideile sunt frecvent insotite de exemplificari practice, ceea ce face lectura cartii foarte placuta si accesibila Cuprins: Ce este un mesaj publicitar?;Modalitati de atragere a atentiei; Scriitori, cititori si texte; Cum suna?;Nautic, dar placut: intertextualitatea; Variatii culturale; Trucuri ale industriei publicitatii….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.