Limba si literatura romana. Bacalaureat 2015 PDF

Coperta Carte Limba si literatura romana. Bacalaureat 2015

Iti doresti sa citesti cartea Limba si literatura romana. Bacalaureat 2015 publicata de editura Corint Educational? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Limba si literatura romana. Bacalaureat 2015 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Limba si literatura romana. Bacalaureat 2015

Lucrarea isi propune sa vina in ajutorul elevilor si al cadrelor didactice, in vederea recapitularii temeinice a notiunilor urmarite de programa pentru examenul de bacalaureat. Cartea contine 40 de teste, insotite de baremele de evaluare si de notare, pentru filierele teoretica, tehnologica si vocationala. Acestea sunt alcatuite dupa modelul prevazut de Centrul National de Evaluare si Examinare in noiembrie 2012 si respecta cerintele examenului national de Bacalaureat 2015. Textele sunt selectate din cele trei genuri literare studiate in anii de liceu, iar subiectele propuse acopera toate variantele posibile. Culegerea se adreseaza in egala masura elevilor si cadrelor didactice, dar si parintilor interesati de rezultatele obtinute de copiii lor la examenul de bacalaureat….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.