Limba romana. Literatura. Comunicare. Clasa a VII-a. Caiet de exercitii PDF

Coperta Carte Limba romana. Literatura. Comunicare. Clasa a VII-a. Caiet de exercitii

Iti doresti sa citesti cartea Limba romana. Literatura. Comunicare. Clasa a VII-a. Caiet de exercitii publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Limba romana. Literatura. Comunicare. Clasa a VII-a. Caiet de exercitii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Limba romana. Literatura. Comunicare. Clasa a VII-a. Caiet de exercitii

Acest caiet de exercitii suplimentare se adreseaza atat elevilor cu certe performante la limba si literatura romana, cat si celor care doresc sa-si imbunatateasca rezultatele scolare la aceasta disciplina. De asemenea, lucrarea de fata este un instrument util cadrelor didactice pentru lucrul la clasa cu elevii, in vederea fixarii si verificarii cunostintelor acumulate. Cuprinde: Exercitii cu grade diferite de dificultate, care acopera intreaga programa scolara Imagini sugestive in concordanta cu tema aleasa pentru fiecare unitate a cartii Suport textual bogat, divers si atractiv, care ii poarta pe elevi si spre alte domenii, asigurand transdisciplinaritatea intr-o maniera ludica Jocuri, rebusuri si compuneri pe diverse teme Un capitol aflat la sfarsitul fiecarei unitati si intitulat Dovedeste ca stii mai mult! Acesta le solicita elevilor cunostintele de cultura generala si ii pune in situatia de a-si dovedi competentele acumulate la orele de scoala sau in afara acestora, prin consultarea dictionarelor sau a enciclopediilor, a surselor electronice de informare, a lecturilor particulare etc. Prezentare grafica aerisita si adecvata lucrului pe caiet Lucrarea le ofera elevilor si cadrelor didactice sugestii pentru evaluarile initiale si un capitol cu exercitii recapitulative, pregatind astfel examenele nationale de la sfarsitul clasei a VIII-a. IN CONFORMITATE CU PROGRAMA APROBATA DE MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.