Limba romana – Clasa 8 – Teste pentru Evaluarea Nationala 2021 PDF

  Limba romana - Clasa 8 - Teste pentru Evaluarea Nationala 2021 - Florin Ionita, Marilena Lascar

  Iti doresti sa citesti cartea Limba romana – Clasa 8 – Teste pentru Evaluarea Nationala 2021 scrisa de Florin Ionita, Marilena Lascar? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Limba romana – Clasa 8 – Teste pentru Evaluarea Nationala 2021 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Limba romana – Clasa 8 – Teste pentru Evaluarea Nationala 2021 PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Limba romana – Clasa 8 – Teste pentru Evaluarea Nationala 2021

  Limba si literatura romana pentru clasa a VIII-a. Teste de parcurs pentru Evaluarea nationala 2021. A doua editie

  Autori: Florin Ionita, Florentina Leucutia, Marilena Lascar, Liliana Paicu, Iulia Stinga

  Prezentul auxiliar reprezinta a doua editie, revizuita, a lucrarii ce a fost avizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii prin Ordinul nr. 6250/2020. Lucrarea este in conformitate cu programa scolara pentru Evaluarea Nationala 2021, disciplina limba si literatura romana, aprobata prin Ordinul de ministru nr. 3472 din 10 martie 2020.
   
  Prin volumul pe care vi-l propunem ne dorim ca, familiarizandu-va cu noul model de subiecte, sa va fim de ajutor in pregatirea examenului care va asteapta la final de gimnaziu.

  Cartea are doua sectiuni. Prima sectiune cuprinde 35 de teste repartizate astfel incat sa urmareasca pas cu pas parcurgerea materiei predate in clasa a VIII-a. Asadar, pentru fiecare saptamana a anului scolar am pregatit cate un test pe care sa-l rezolvati in cele 120 de minute cat dureaza proba de examen. Desigur, intre noutatile saptamanii sunt de fiecare data incluse, conform programei, continuturi studiate in anii anteriori, astfel incat niciun test nu va cuprinde doar cunostinte ale momentului. Testele 1-7 valorifica in mare parte materia celui de al doilea semestru al clasei a VII-a, predata online, si care, tocmai de aceea, se recomanda a fi reluata in prima parte a noului an. Celelalte 28 de teste sunt ordonate astfel incat sa fie rezolvate in continuare, saptamanal, in ritmul in care se avanseaza cu predarea materiei clasei a VIII-a. A doua sectiune cuprinde solutii ale unora dintre exercitiile testelor – si ne referim aici la itemii obiectivi (cu alegere duala sau multipla) -, dar mai ales recomandari privind „pasii” de urmat pentru rezolvarea unor cerinte mai complexe, care isi propun sa evalueze in primul rand abilitatea de a comunica logic si corect in limba romana. Asadar, este vorba nu despre memorare in vederea reproducerii unor compuneri-tip, ci de redactarea textului scris de diverse tipuri si dimensiuni, in acord cu anumite cerinte ale programei de examen. – Autorii

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Limba romana – Clasa 8 – Teste pentru Evaluarea Nationala 2021 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.