Like gramatica PDF

Coperta Carte Like gramatica

Iti doresti sa citesti cartea Like gramatica publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Like gramatica de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Like gramatica

sI NE IARTa NOUa GREs ALELE NOASTRE…argument Dupa mai bine de sase luni de zilnica postare a observarilor legate de unele abateri de la norma gramaticala, in textele scrise pe facebook, a aparut ideea editarii acestei carti. Furnizorul principal al enunturilor interpretate a fost, asadar, facebookul, care, altminteri, nu are nicio vina. Nu am vanat (detest vanatoarea de orice fel) nici greseli, nici – mai ales! – persoane. Nu am avut tinte, ci doar oferte, drept care am evitat abordarea ex cathedra, in favoarea celei destinse, colocviale. Nu am calificat si nici n-am descalificat, ci am incercat, dupa putinta, sa indrept, intelegand ca eroarea il poate paste, mai mult sau mai putin, pe oricine. Fara a contabiliza like-urile, ele reprezinta totusi urme sigure de ravna ale – nu intamplator – trecatorilor pe la pagina mea de facebook. Gramatica le este recunoscatoare, iar eu le multumesc!…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.