Liderul haitei. 7 strategii invatate din dresajul canin pentru dezvoltarea abilitatilor de lider PDF

  Coperta Carte Liderul haitei. 7 strategii invatate din dresajul canin pentru dezvoltarea abilitatilor de lider

  Iti doresti sa citesti cartea Liderul haitei. 7 strategii invatate din dresajul canin pentru dezvoltarea abilitatilor de lider scrisa de Tudor-Tim Ionescu si publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Liderul haitei. 7 strategii invatate din dresajul canin pentru dezvoltarea abilitatilor de lider chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Liderul haitei. 7 strategii invatate din dresajul canin pentru dezvoltarea abilitatilor de lider

  La fel ca oamenii, si cainii sunt fiinte sociale. Traind in grupuri, ei au nevoie de reguli pentru a se intelege unul cu celalalt si pentru a trai impreuna. Pentru a supravietui, orice grup are nevoie de un lider respectat. Familiile au parinti, orasele au primari, companiile au manageri, haitele de lupi au lideri alfa, iar cainele tau te are pe tine. Lucrand ani intregi cu cainii, am inteles ca, daca devii liderul cainelui tau, te dezvolta si te ajuta in relatiile cu ceilalti, oferindu-ti instrumentele necesare pentru a-ti dezvolta abilitatile de lider. Astfel, am extras sapte strategii pe care le-am invatat din dresaj si pe care le-am sintetizat in aceasta carte, strategii care iti vor permite sa devii un lider nu doar pentru cainele tau, ci si in societate. A fi un lider este o stare de spirit, o atitudine. Nu are nicio legatura cu varsta, sexul, puterea fizica sau experientele trecute. Un lider bun este inteligent, are incredere in el, e motivat, da dovada de compasiune, e corect si ferm fata de cei care au ales sa-l urmeze si pe care ii ajuta sa progreseze. Aceasta carte isi propune sa te ajute sa progresezi, sa iti dezvolti abilitatile si sa devii un adevarat lider. Fiecare capitol incepe cu un exercitiu din dresajul cainilor, care te va ajuta sa intelegi cum iti poti imbunatati abilitatile de lider. Daca ai un caine, te incurajez sa aplici aceste tehnici si sa observi beneficiile lor directe. In continuare, iti voi arata cum se traduc tehnicile in dezvoltarea abilitatilor tale de lider, in orice tip de grup. Cea mai buna parte a acestor strategii este ca le poti aplica indiferent daca ai sau nu un caine….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Liderul haitei. 7 strategii invatate din dresajul canin pentru dezvoltarea abilitatilor de lider este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.