Licitatia lui Flan PDF

Coperta Carte Licitatia lui Flan

Iti doresti sa citesti cartea Licitatia lui Flan publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Licitatia lui Flan chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Licitatia lui Flan

Flan Parker este derutata. Sotul, adorabil dar ghinionist, pierde vremea incercand sa-si termine teza de doctorat, copiii sunt din ce in ce mai greu de stapanit si activitatea ei de suflet – licitatiile de maruntisuri pe care le vindea apoi pe pajistea din fata casei lor din uitatul orasel studentesc din Riverside, California – este pusa in pericol de catre autoritatile locale. Flan incearca sa suplimenteze bugetul familiei cumparand si revanzand nimicurile pline de amintiri, mici comori uitate de fostii lor proprietari prin unitatile destinate depozitarii, inchiriate de unii si de altii. Castigarea la licitatie a unei cutii in care nu se gaseau decat o adresa si un biletel pe care scria doar „da“ o decid pe Flan – cu Walt Whitman ca ghid spiritual – sa porneasca in cautarea intelesului acelui bilet, dar si a adevarurilor si a „da“ – urilor din viata ei si a celor din preajma ei – familie, prieteni, vecini. O fascineaza in special Sodaba, femeia cu chipul ascuns sub burka, vecina din Afghanistan. Temporal situata in anul urmator atacurilor de la 11 septembrie, actiunea este evident marcata de problemele sociale si politice ale acelor momente. La tensiunile rasiale deja existente se adauga presiunea accidentului in care Sodaba o loveste involuntar pe fetita lui Flan. Si totusi intre cele doua femei se leaga o puternica prietenie. Interesul pe care il manifesta pentru misterioasa si fascinanta femeie va fi insa platit scump de Flan si de familia ei….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.