Liccle Bit, baiatul din Crongton PDF

Coperta Carte Liccle Bit, baiatul din Crongton

Iti doresti sa citesti cartea Liccle Bit, baiatul din Crongton publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Liccle Bit, baiatul din Crongton de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Liccle Bit, baiatul din Crongton

Ce-i mai rau decit sa ai secrete? Liccle Bit inca nu stie…Venetia King e cea mai frumoasa fata din scoala, iar Lemar e cel mai scund baiat din an. Toti ii zic Liccle Bit, si cei doi prieteni ai lui, Mc Kay si Jonah, ii tot repeta ca n-are nici o sansa in fata zeitei Venetia. Si nici acasa lucrurile nu stau bine. Mama se chinuie sa supravietuiasca serviciului, sora creste singura un copil, iar taica-sau i-a parasit de-un car de ani. Liccle Bit si-ar dori sa faca ceva – orice! – ca sa le usureze viata. Cind Venetia pare sa-l bage in seama pe Liccle Bit datorita talentului sau la desen, el incepe sa spere. Nu stie insa ca in calea succesului visat stau un razboi intre bandele din cartier, tentatia gloriei si un alt pericol, pe care nici nu-l banuieste….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.