Libertinul meu preferat PDF

  Coperta Carte Libertinul meu preferat

  Iti doresti sa citesti cartea Libertinul meu preferat scrisa de Valerie Bowman si publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Libertinul meu preferat chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Libertinul meu preferat

  Vicontele Hart Highgate s-a hotarat sa lase deoparte viata libertina si sa se insoare in sfarsit. Poate ca adora sa bea un pahar de coniac bun si sa participe la curse de cai palpitante, dar isi ia in serios indatoririle de mostenitor al domeniului si al titlului. Acum, tot ce are de facut este sa gaseasca femeia potrivita sa-i fie mireasa – de preferat, una dintr-o familie bogata si cu legaturi sus-puse. Meg Timmons il iubeste pe Hart, fratele lui Sarah, cea mai buna prietena a ei, inca de cand era o adolescenta stangace si sfioasa. Ce bine ar fi daca ar avea o zestre mare – sau orice altceva de valoare pe numele ei! In schimb, provine dintr-o familie care de multi ani se dusmaneste de moarte cu cea a lui Hart. Iar acum, cand se apropie de al treilea sezon, sansele lui Meg cu Hart sunt aproape nule. Si totusi… daca o intalnire neasteptata in intunericul noptii ar putea fi de ajuns sa aprinda o pasionala poveste de dragoste care sa dureze o vesnicie?…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Libertinul meu preferat este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.