Lev Trotki – O viata de revolutionar PDF

Coperta Carte Lev Trotki - O viata de revolutionar

Iti doresti sa citesti cartea Lev Trotki – O viata de revolutionar publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Lev Trotki – O viata de revolutionar chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Lev Trotki – O viata de revolutionar

Aceasta carte a aparut la editura RAO, in colectia Biblioteca RAO.„Anii petrecuti in exil, critica vehementa la adresa lui Stalin, soarta celor patru copii ai sai, precum si moartea sa merita toata atentia noastra. Hartuit, amenintat, aproape lipsit de aparare, Trotki a capatat o imagine mult mai umana pe masura ce atat liderii politici sovietici, cat si cei occidentali il priveau cu dispret. Odata rasturnat de la putere, Trotki nu a mai reprezentat o amenintare la adresa lui Stalin, asa cum credeau si Kremlinul si discipolii sai. Insa el a refuzat sa se dezica de revolutia care la inceput l-a tradat, apoi l-a distrus de-a dreptul. Nu putea sa se dezica de sine.“ – Joshua Rubestein „Joshua Rubenstein a creat o carte inteligenta, o biografie documentata a unuia dintre cei mai fascinanti intelectuali si politicieni ai secolului trecut, un personaj de o inteligenta impresionanta, si in acelasi timp marcat de o incredibila rigiditate.“ – Steven J. Zipperstein…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.