Legendele toamnei PDF

Coperta Carte Legendele toamnei

Iti doresti sa citesti cartea Legendele toamnei publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Legendele toamnei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Legendele toamnei

Cand sperantele se risipesc ca fumul de tigara sau sunt ucise de gloantele unui razboi strain ori de racnetul unui urs se scurteaza departarile, realitatea se transforma in legenda. Familia Ludlow, retrasa in peisajul feeric al muntilor Montana, duce o existenta linistita, pana la izbucnirea Primului Razboi Mondial. Atunci, cei trei frati-Alfred, Tristan si Samuel-ignora interdictia tatalui lor, colonelul William Ludlow, care abandonase o cariera militara stralucita, dezamagit de atitudinea guvermului fata de indieni. Ei pleaca sa lupte alaturi de mezinul familiei, Samuel, marcat de un idealism exacerbat. Va ramane la ferma logodnica lui Samuel, Suzana. Dar sufletul si viata ei vor fi erodate de zadarnica asteptare a logodnicului ucis pe front si, ulterior, a iubitului ei, Tristan, al carui farmec salbatic o inlantuie cu forta unei iubiri irezistibile. Moarte, devotament, onoare, infratiri mistice(Tristan se tnfrateste spiritual cu ursul vanat in copilarie) dezlantuie instincte animalice, pasiuni, iubiri-toate impletindu-se in destinul unei familii. LEGENDELE TOAMNEI este, cu siguranta, o carte care farmeca, permitand experimentarea caderii in abisurile unor suflete, ale unor vieti-o lectura tulburatoare, de neuitat….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.