Legendarii PDF

  Coperta Carte Legendarii

  Iti doresti sa citesti cartea Legendarii scrisa de Tracy Deonn si publicata de editura Bookzone? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Legendarii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Legendarii

  Legendarii – Tracy DeonnDupă moartea mamei sale, Bree Matthews nu își dorește decât să evadeze, iar programul pentru liceeni supradotați pare ocazia perfectă. Însă, în chiar prima noapte în campus, ea asistă la un atac prin magie care schimbă totul…Iar, atunci când un vrăjitor misterios din Ordinul Merlin încearcă, fără succes, să-i șteargă din memorie toate lucrurile pe care le văzuse, el îi activează puterile magice și îi dezvăluie o amintire uitată legată de moartea mamei sale.Acum, Bree este dispusă să facă orice pentru a afla adevărul, chiar dacă acest lucru înseamnă să se infiltreze în societatea secretă a Legendarilor, formată din descendenții Regelui Arthur.Își va folosi ea puterile pentru a lupta alături de ei sau împotriva lor?Recenzii O reinterpretare a mitului arthurian care oferă un loc la Masa Rotundă cititorilor și îi invită să se regăsească în interiorul legendei. – Dhonielle Clayton, autoare de bestselleruri New York Times. Plină de suspans, cu un univers fantastic exuberant și o intrigă în care și cele mai mici detalii contează: această carte nu trebuie ratată. – Barnes & Noble Modul unic în care Tracy Deonn reinterpretează legenda arthuriană este plin de magie și patos. Un debut extraordinar! – Ashley Poston, autoare de bestselleruriDespre autoareTracy Deonn este născută în Carolina de Nord. Legendborn este o parte din povestea pe care autoarea și-a spus-o ei însăși pentru a trece cumva peste decesul mamei ei. Când era mica adora ideea de magie, iar când mama ei i-a spus că ele două erau Black Bene Gesserit , Tracy chiar a crezut-o…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Legendarii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.