Legenda dansatorului PDF

Coperta Carte Legenda dansatorului

Iti doresti sa citesti cartea Legenda dansatorului publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Legenda dansatorului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Legenda dansatorului

Iris Johansen rescrie povestea de iubire a Cenusaresei intr-o serie de romane de aventura si suspans: Dansatorul Vantului. Actiunea primului dintre aceste volume, Legenda Dansatorului se desfasoara in Florenta perioadei Renasterii, in lumea hotilor, asasinilor si prostituatelor, pentru ca mai apoi sa se plaseze in societatea stralucitoare a celor bogati si puternici. Disparitia unei statuete dotata cu puteri miraculoase, a carei forta de atractie este comparabila cu celebrul cantec al sirenei, declanseaza o adevarata campanie pentru recuperarea ei, ce se transforma intr-o aventura presarata cu cele mai neasteptate evenimente… Un roman fascinant, plin de surprize, a carui actiune, cu siguranta, va starui multa vreme in memoria cititorilor….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.