Legea alegerilor locale – Legea nr. 67/2004, republicata PDF

Coperta Carte Legea alegerilor locale - Legea nr. 67/2004, republicata

Iti doresti sa citesti cartea Legea alegerilor locale – Legea nr. 67/2004, republicata publicata de editura Universul Juridic? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Legea alegerilor locale – Legea nr. 67/2004, republicata de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Legea alegerilor locale – Legea nr. 67/2004, republicata

Aparuta sub stilul riguros al ale Biroului Electoral Central, statistica electorala“. O succinta punctare a structurii lucrarii de fata, releva urmatoarele: – analiza reglementarilor din lege, partea I a lucrarii Profesorului Mircea Preda si realizand o analiza detaliata, echidistanta si fara partizanat politic a reglementarilor juridice in domeniu, lucrarea „LEGEA ALEGERILOR LOCALE (Legea nr. 67/2004, republicata) este actualizata la 21 martie 2008 si contine comentarii pe articole, modele de formulare, decizii ale Curtii Constitutionale si Hotarari – Comentarii pe articole – urmeaza articol cu articol, capitol cu capitol structura legii, fapt ce usureaza posibilitatea de intelegere corelata a dispozitiilor ei;- valentele pragmatice ale lucrarii sunt mult amplificate, in partea a doua, fiind redate aici, Modele de formulare si de alte documente folosite de autoritatile si institutiile publice cu atributii in procesul electoral, inclusiv de catre birourile electorale ale sectiilor de votare, ale circumscriptiilor electorale, precum si de Biroul Electoral Central in procedura organizarii si desfasurarii alegerilor, al constatarii si stabilirii rezultatului votarii – autentice instrumente de lucru prin care aceste organisme isi indeplinesc rolul si isi exercita atributiile prevazute de lege;- de o incontestabila valoare teoretica si practica o are si prezentarea, in partea a III-a, a Deciziilor Curtii Constitutionale si Hotararilor Biroului Electoral Central, in integritatea lor, prin care s-au solutionat conflicte juridice, ori s-au dat interpretari general-obligatorii unor dispozitii ale acestui important act normativ. In ansamblul ei, lucrarea este in primul rand utila celor la care se refera reglementarile analizate – consilierilor locali si judeteni, primarilor, precum si partidelor politice care propun candidati la functii publice elective….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.